MortaOminous

En söt historia

Kategori: BULLSHIT!

Igår var jag och kollade på Harry Potter.
så jag sitter såhär på bussen...
och under filmen så säger dom att Harrys födelsedag är den sista dagen i juli så jag tänkte...Har han samma födelsedag som mig? 31a juli?


då blev jag såhär...
Det betyder att jag och Harry ....


IT FEELS LIKE...MAGIC


så jag berättade det för mina systrar ...


Men dom bara....


och jag blev ....


så jag tänkte ok...


men sen så....och gick därfirån ...och tänkte för mig själv...jag går och firar för mig själv. 

Halloween 2011

Kategori: 1HALLOWEEN

haha jag vet, det är några månader kvar till Halloween men så snabbt Halloween är över tänker jg genast på vad jag ska klä ut mig nästa år haha. Med tanken på hur jävla sweet ass många grymma kostymer det finns så kan jag nog inte låta bli att beställa en i år från den här sidan. http://www.costumesupercenter.com/

Antingen en filmkaraktär, superhjälte eller något blodigt. Hoppas tjejerna har lite mer fantasi i år än att klä ut sig till en jävla bunny. Har verkligen inte emot tjejer med string trosa och bh på Halloween men ser jag en jävla bunny nu i år så kastar jag stenar på dom muahahha =P varenda jävla år fucking bunnys, lägg neeeeeeeer.....

HAHA denna är den ultimata dräkten till Halloween. Lloyd dräkt från Dumb & Dumber
Varför har killarna dom bästa dräkterna för? medans tjejerna bara måste visa tits and ass...
dåligt...dåligt

House of 1000 Corpses (2003)

Kategori: Filmer

REGISSÖR: Rob Zombie
MANUS: Rob Zombie
MUSIK: Rob Zombie, Scott Humphrey
LAND: U.S


Handling:
Efter ett besök på ett skräckmuseum får ett par ungdomar reda på den lokala legenden om Doktor Satan. De beslutar sig för att undersöka saken och givetvis går deras bil sönder mitt i ödemarken. De tags till fånga i ett hus fullt med psykopater i bästa motorsågsmassakerstil. Skall de klara sig?


När man har kollat klart på Ho1000C så ser man att det är en självklar hyllning till seriemördare och 70-talets skräckfilmer vilket gör att jag bara älskar Rob och Ho1000C ännu mer.

Vanligt folk tycker ju mer om The Devil's Rejects varenda gång jag frågar om Ho1000C och The Devil's Reject's för att manuset är "bättre" och det är lite "bättre" skådespelare blablabla men jag gillar faktiskt mer om Ho1000C, den är så himla skjuk och störd att den funkar för min del i alla fall.

Man brukar vara på offrens sida oftast när det gäller skräckfilmer, men här har Rob gjort så att man faller pladask för mördarna, fråga varenda kotte därute om vem som är den bästa karaktären och jag kan lova dig att alla svar gäller någon karaktär från The Firefly familjen. Min är Baby Firefly, man skulle aldrig tro att hon är en blodtörstig nekrofil mördare med det söta lockiga blonda håret och den oskyldiga garvet hon har. Otis är också en favorit men han kommer fram mer i The Devil's Reject's.


En solklar femma!

5/5 SPLATTERS
Humor 2 da MAX!

Kategori: BULLSHIT!

Som sagt...

Kategori: BULLSHIT!

så har jag börjat att leka runt i bloggen och gör om.
Får väl se om det blir bra eller icke picke...

Nostalgi på topp!

Kategori: Favoriter

Fan nu drömmer jag iväg mig själv bakåt i tiden när man var en liten skit unge och livet kändes som en dans på rosor, inga bekymmer, inga problem, inga killar. Det var bara jag, mina systrar och mina 2 tjejkompisar dansandes till David Bowies Magic Dance. That's life...."-You Remind me of the babe!

-What babe?

-The babe with the power!

-What power?

-Power of VooDoo!

-Who do?

-You do!

-Do what?

-Remind me of the babe!

-HAHAHAH

-QUIET!

A Goblin babe! HAHAHA HAHAHA...

well...

-AHAHAHAHHAHA"

 

=D


R.I.P Amy Winehouse

Kategori: Musik

Fan hur sorligt är inte detta nu då. Så mycket talang och så lite tid. Amy kommer att bli saknad

Gör om i bloggen

Kategori: BULLSHIT!

Om det börjar se lite konstigt ut på bloggen så är det för att jag håller på och ändrar design på bloggen.

Lola - The Loved Ones

Kategori: Fashion

"What Lola wants, Lola gets."

 

No computer!

Kategori: BULLSHIT!

Varför jag inte har uppdaterat nu på länge är att jag har varit en del hemma hos morsan och datorn därborta är seg som fan. Det enda jag använder den till är att gå in på FB och MSN...känns som år 2001 igen, seg dator och Msn, minus facebook då.

Men nu är jag back och det blir en massa inlägg varje dag nu, måste at atg i det här med temat på bloggen och lägga upp en massa films tips och diverse trivia, det är fortfarande juli månad och temat är psycho familjer...NU KÖR VI!Flesh Wounds: Seven Stories of the Saw

Kategori: Dokumentärer

Just do it..

Kategori: Tattoos/Piercing/Modification

Har sån lust att göra något sånt här. Inte så att det blir permanent utan bara för skoj och konstens skull

Confession of the week #1...

Kategori: BULLSHIT!

Jag kollar på Jersey Shore. Haha skrattar ihjäl mig ibland över hur jävla blåsta och fula dom är, fan jag vill se deras hy när dom är 50, dom kommer se ut som nerbrända 80-åriga bajsklickar. Men dom är sköna ibland, specielt Paulie D, så skön och rolig.

Snygga smycken

Kategori: Fashion

Det här är smycken, billiga är dom också...me likey.

 

Finns mer på KristinakreepMeanwhile in Partille...

Kategori: BULLSHIT!

Såhär ser det ut på väg till Partilles tågstation haha

 

The Big Fucking Four

Kategori: Musik

(Tidsinställd inlägg)
Direkt efter efterfesten och Chico Trujillos och Americos konsert så måste jag åka snabbt som fan tillbaka till kära Götet och kolla på The Big Four...SIIIICK!
Party 2 dagar i sträck I LIKE!

Men just nu hoppar jag som fan på the Big Four i Ullevi och sen blir det efterfest. BÄRS, BÄRS, BÄRS och en massa snygga metalboys...mmmm blir het av bara tanken. I ALLA FALL...

Jag återuppväcker på tisdag igen.


Kommer nog grina när jag hr Fade to Black, sån jävla vacker låt

Chico Trujillo & Americo Tonight!

Kategori: Musik

Wohooo just nu dansar jag arslet av mig på Selam Sounds Festival i Sthlm och kollar in live på Chico Trujillo och Americo. (Tidsinställd inlägg)

Tillstånd just nu: Full som fan och dansar rövan av mig med mina kära systrar =D

Lyssna på dom här och tänk på mig hehe


Fan fatta att jag var där förra året eller (Galpon Victor Jara), helt sjukt. Vilket folk, vilket liv. Saknar det som fan, vill bara dit igen och se dom... Eller what do you know, jag är ju där nu hehe =D
När den här låten spelas så blir det rena moshpiten. "Quedo la Escoba" är en chilensk mening som betyder ungefär "det blev kaos" om man översätter det sådär lite off.
Gillar inte Americo lika mycket efter hans lilla bitch-fit på årets Festival del Viña del Mar men men, jag måste erkänna att han e grym ändå, bra musik och bra röst.
Här uppträder han på Festival de la Cancion de Viña del Mar, den största festivalen som finns i Chile och många internationella artister har uppträtt där: Sting, Nelly Furtado, Creedence Clearwater Revival, Kool & The Gang, INXS, A-ha, Tom Jones, Bryan Adams, Toto, Journey, Peter Frampton, Earth, Wind and Fire, Franz Ferdinand, Backstreet Boys, A-Teens, Shakira m.m

Free Like a Bird

Kategori: Skräck

Slutscenen från filmen The Devil's Reject's måste vara nog en av de bästa slutscenerna någonsin gjort.

SPOILERVARNING! SPOILERVARNING! SPOILERVARNING! SPOILERVARNING!
NI SOM INTE HAR SETT THE DEVIL'S REJECT'S HÅLL ER BORTA! Detta är en videoklipp från slutscenen av the Devil's Reject's. Ok ni har blivit varnade

Detta är nämligen en film som man måste ha kollat på innan man dör.
Men för att fatta den lite mer så måste ni kolla först på House of 1000 corpses och sen The Devil's Reject's. (Båda av Rob Zombie)

 


Känner mig "cool"..

Kategori: Musik

när jag lyssnar på den här låten...haha...fan för mig


"We live to shock it shock it"
Skit text egentligen men I like da beatzzzzz

Iron Fist Skor....

Kategori: Fashion

Just nu när man varken har cash eller jobb så hittar man dessa skönheter...livet kan vara rätt så orättvis ibland...AND I HATE IT!
Men tills dess beställde jag dessa från Nelly istället. Har jag sagt förresten att jag älskar skor? Att jag samlar på höga klackskor men tar inte ens på mig dom? För att jag har en gammal skada i fotleden och har lätt för att stuka den. Ja men då vet ni det... och intresseklubben antecknar...


Försenad tävling

Kategori: Allmänt

Hade skrivit för inte så längesedan att jag skulle köra en tävling, men den blir lite uppskjuten till augusti (yepp mina skattepengar spökade så dom kommer i augusti).

Priserna är OF THE HOOK: 2 filmer, 1 poster och lite annat.