MortaOminous

Meat Grinder (2009)

Kategori: Filmer

REGISSÖR: Tiwa Moeithaisong
MANUS: Tiwa Moeithaisong
ORIG. TITEL: Cheuuat Gaawn Chim
LAND: Thailand


Handling
Buss växte upp i 70-talets Thailand där hon misshandlades och våldtogs av sin far. Hennes mor är hennes ljuspunkt, eller mörk punkt då hon mördar människor och serverar dem till familjen. Buss gifts bort som ung, gravid med sin faders barn. Snart har hennes man lämnat henne och hon hamnar i stora ekonomiska problem. Men Buss har ett äss i rockarmen att ta fram då inget annat hjälper.


När jag först såg på trailern och bara läste filmens namn, Meat Grinder, så trodde jag att det var rena gore filmen (visst den innehåller gore men inte så mycket som jag trodde).
Var inte 100% peppad på att se den men jag var uttråkad så jag gjorde det. Till min överraskning så var den bättre än förväntad.

Hon går inte runt och mördar folk bara för att hon känner för det utan det finns en historia bakom det hela vilket är bra annars skulle det vara ännu en tråkig och meningslös gorefilm som helst.
Hela filmen är så underbar, mysig musik och huvudkaraktären är nu en av mina favoriter när det gäller kvinnliga mördare i skräckfilmer. Såklart helt sevärd.
Men slutet gjorde mig lite besviken så det blir minus på det, synd...verkligen.

4/5 splatters

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: