MortaOminous

Doug Jones

Kategori: Allmänt

Doug Jones. Min nya favorit skådis. Att han har spelat flera av mina favorit karaktärer på film. Fan vad overkligt, men sant.

V/H/S (2012)

Kategori: Filmer

REGISSÖR:Matt Bettinelli-Olpin, David Bruckner, Tyler Gillett, Justin Martinez, Glenn McQuaid, Radio Silence,     Joe Swanberg, Chad Villella, Ti West, Adam Wingard
MANUS: Simon Barrett, Nicholas Tecosky och  resten av regissörerna
LAND: U.S
 
Handling:
Ett gäng missanpassade killar får i uppdrag att sno ett VHS band från ett obevakat hus, där de upptäcker mer "hittad video material" än de räknat med.
 

 
Helvete vilken bra skräckfilm! Jag såg på den kl 02.00 på morgonen..SJÄLV!! Den har inte så många hoppa-ur-soffan segment, men dom fanns, utan den är mer morbid med en del WTF momenter. Jag ger den en fyra för att filmen efterlämnar flera frågetecken och dålig skådespeleri från vissa personer (speciellt idioten från skype segmentet. Noll reaktion)
 
 
4/5 Splatters
 
 

 

 

 

 

 

Bakom Kulisserna: Silent Hill

Kategori: Filmer

Något som gör att jag lägger mig sent om nätterna är dokumentärer och bakom kulisser filmer som man hittar på youtube (DEAM YOU YOUTUBE). Jag är helt besatt av att kolla vad som händer under en inspeling av en film, speciellt när det gäller sci-fi, fantasy och såklart skräckfilmer. 
En av mina favoriter är denna Path of Darkness: Making of Silent Hill. 
 Gå in på youtube för att kolla på resten

Star Wars lösgodis

Kategori: Allmänt

Kolla vad jag hittade för behållare för lösgodisen på Willys.
 
 
 

Cabin in the Woods DVD/BR

Kategori: Film Nyheter

Den 19e september kommer äntligen Cabin In The Woods äntligen ut på dvd/br. Senast jag väntade på en dvd utgåva var grindhouse filmerna Death Proof/Planet Terror.
Förutom att ha CITW i min dvd kollektion så längtar jag såklart efter extra materialet där dom visar alla varelserna som man kanske missade någon gång under filmens gång.
 
LÄNGTAR!!!