MortaOminous

Fritz Honka - Den Lata Mördaren

Kategori: Macabre stuff

Kanske en av de mest "humoristiska" mördare i historien, Fritz Honka var en extremt osäker individ. Kanske hade det något att göra med hans längd (165 cm).
Fritz gillade två egenheter hos kvinnor, dels gillade han kvinnor som var kortare än honom, och mycket mer bisarrt, att han bara tyckte om tandlösa kvinnor.
Detta berodde på att hans största rädsla var att hans kuk skulle stympas under oralsex.

På grund av dessa saker gick Fritz för att se de äldre prostituerade i Hamburg, Tyskland. Faktum är att han gillade dem så mycket han dödade fyra av dem mellan 1971 och 1974.
Orsaken till morden var enkla, de retade honom om att de föredrog oralsex än att ha sex med honom.

Det enda problemet med att döda prostituerade var att Fritz var för jävla lat för att bli av med kropparna (hans lilla kroppsstorlek hjälpte inte heller) och han lät dem ruttna omkring honom, och föredrog att bli berusad än att ta bort dem.
När hans grannar så småningom klagade på stanken brydde han sig fortfarande inte om att ta bort kropparna, utan han gick bara ut och köpte en massa billig deodorant, som han försökte täcka lukten med.

Så småningom måste han ha blivit illamående av lukten och tände eld på lägenhet den 17e juni 1975.
Olyckligtvis för honom hittade en brandman de mumifierade resterna av kropparna och han arresterades och efter en kort rättegång (där han erkände sig skyldig) dömdes han till livstids fängelse, den högsta i Tyskland vid den tiden.

Kommentarer

  • Jane l COCONUT säger:

    "hmm... orkar jag städa idag? Nääh - doftsprayen täcker nog liken. Kan sopa dem under mattan när jag får besök bara..."    Svar: Fan vad sjukt att ni inte var accepterade pga att ni inte sörjde de som ni inte kände.. :S Alltså... i Norge blev en kille arresterad för att han inte grät pga massakern; de klassade honom som terrorist! Varför får man inte gråta över det som faktiskt angår en??

    2011-08-18 | 22:22:18
    Bloggadress: http://coconutwonder.blogg.se/

Kommentera inlägget här: