MortaOminous

American Horror Story

Kategori: Skräck

"Serien handlar om familjen Harmon - Ben (Dylan McDermott), Vivien (Connie Britton) och deras dotter Violet (Taissa Farmiga) - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. Familjen flyttar in i en restaurerad herrgård som tidigare sett flera dödsfall, och som utan deras vetskap är hemsökt. Medan Ben och Vivien försöker att reparera sitt förhållande, försöker Violet hantera en växande depression och ett förhållande med grannpojken Tate. Samtidigt kommer familjen långsamt till insikt om vad som egentligen pågår i huset."

"Serien hade premiär i USA den 5 oktober 2011 på kabelkanalen FX. Den 31 oktober 2011 meddelade FX att serien skulle få en andra säsong på 13 avsnitt
"

Kollade igår natt på första episoden och jag är hooked! Den är creepy, mörk och sexig. Är det fel av mig att få stånd när jag kollar på serien? Nä inte riktigt, men nästan.

Favorit karaktärerna är Constane Langdon (Jessica Lange) och Tate (Evan Peters).

För alla er skräckfantaster där ute, kolla in American Horror Story NUUU.
Jag menar fan kolla bara in introt.

 

Ni som har koll på American Horror Story, vad tyckte ni?

klockrent!

Kategori: Musik

A Krampus Carol

Kategori: Macabre stuff

Hahaha. Nämen fan vad hemskt


Happy Krampus Day

Kategori: Macabre stuff

Ja det var egentligen den 6e dec men bättre sent än aldrig.


"Krampus is the dark companion of St. Nicholas, the traditional European winter gift-bringer who rewards good children each year on December 6.
The kindly old Saint leaves the task of punishing bad children to a hell-bound counterpart known by many names across the continent — Knecht Ruprecht, Certa, Perchten, Black Peter, Schmutzli, Pelznickel, Klaubauf, and Krampus.
Usually seen as a classic devil with horns, cloven hooves and monstrous tongue, but can also be spotted as a sinister gentleman dressed in black or a hairy man-beast.
Krampus punishes the naughty children, swatting them with switches and rusty chains before dragging them in baskets to a fiery place below."MER INFO HÄR
Längtar tills jag får barn och kan berätta om tomten och Krampus =D

BAJS con CACA!

Kategori: BULLSHIT!

Men vad är det för skit fasoner att alla jävla bloggar ska köra med lösenordskyddade inlägg. FAN VAD STÖRANDE! Skaffa en jävla dagbok om ni inte vill att folk ska se vad ni skriver. BÖÖÖÖH!

// pissed.off.blatte.utan.talamod.se

Face Off

Kategori: Konstnärer

Kollade igår på kanal 6 på en reality show om makeup artister. Vad fan, hur kunde jag missa detta? Igår var det tredje eller fjärde episod av åtta och den handlade om att skapa en varelse från yttrerymden.

En av mina hobbies är just makeup och att jobba som som special effekts makeupartist inom filmvärlden är drömjobbet!

Kanal 6
Söndagar
17.00 - 18.00


Missa inte den kommande episoden:

"De möter Sean Cunningham, regissören och producenten bakom den ursprungliga filmen ”Fredag den 13:e” och får sedan sitt första uppdrag. Denna gång måste de skapa en originell skräckfigur och sammarbeta med en scenograf för att tillverka en filmposter med en utmärkande titel och slogan. Sean Cunningham är gästdomare och hjälper till att besluta vilken av deltagarna som ska skickas hem."

SPÄNNANDE!
JUUUUL

Kategori: Inredning

Ja nu är det december månad och en massa julpynt ska upp. Skulle det ha varit upp till mig hade julgranen sett ut som rena Halloween granen: Döskallar, skelett, svart, rött, orange ja ni fattar.
Lite skit som ja fann på nätet =D

Julkalendern 2011

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är en sådan julhora så är det att kolla på julkalendern ett lika måste som lussebullar med pepparkakor och varm glögg. Men år efter år efter år så har det varit en besvikelse. Den senaste riktiga bra julkalender var Allrams Höjdarpaket (2004). Favoriten kommer alltid att vara Pelle Svanslös (1997), Jul i Kapernaum (1995) och Tomtemaskinen (1993).

Men årets julkalender verkar lovande. Lite Oliver Twist över det hela (Flickan heter Charlie, hmm kanske en koppling till Charles Dickens) och musiken är så jävla magisk så det inte är sant, den ger en riktig julkänsla. Nu håller jag fan tummarna för Tjuvarnas Jul och hopps på en bra julkalender 2011.


Vad tyckte ni om årets julkalender?Bilder från SVT