MortaOminous

American Horror Story

Kategori: Skräck

"Serien handlar om familjen Harmon - Ben (Dylan McDermott), Vivien (Connie Britton) och deras dotter Violet (Taissa Farmiga) - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. Familjen flyttar in i en restaurerad herrgård som tidigare sett flera dödsfall, och som utan deras vetskap är hemsökt. Medan Ben och Vivien försöker att reparera sitt förhållande, försöker Violet hantera en växande depression och ett förhållande med grannpojken Tate. Samtidigt kommer familjen långsamt till insikt om vad som egentligen pågår i huset."

"Serien hade premiär i USA den 5 oktober 2011 på kabelkanalen FX. Den 31 oktober 2011 meddelade FX att serien skulle få en andra säsong på 13 avsnitt
"

Kollade igår natt på första episoden och jag är hooked! Den är creepy, mörk och sexig. Är det fel av mig att få stånd när jag kollar på serien? Nä inte riktigt, men nästan.

Favorit karaktärerna är Constane Langdon (Jessica Lange) och Tate (Evan Peters).

För alla er skräckfantaster där ute, kolla in American Horror Story NUUU.
Jag menar fan kolla bara in introt.

 

Ni som har koll på American Horror Story, vad tyckte ni?

Kommentarer

 • Nocturnia säger:

  Har sett alla avsnitt förutom det sista (som jag strax ska se) och jag längtar verkligen efter säsong 2. Jag tycker inte att den är speciellt otäck eller läskig, men riktigt bra är den. En av de bästa t.o.m. :)

  2011-12-29 | 19:47:00
  Bloggadress: http://nocturnia.blogg.se/
 • Anonym säger:

  2012-01-25 | 01:32:04
 • hej säger:

  haha, tate you sexy mf. jag tycker att serien är bra so far.

  2012-01-25 | 01:34:13
  Bloggadress: http://crowazul.blogg.se/

Kommentera inlägget här: