MortaOminous

Frågestund?

Kategori: Allmänt

Fick en fråga från en anonym läsare som undrade ifall jag skulle ha någon frågestund.
Har inte riktigt tänkt på det men jag kan väl köra på det nu när den personen frågade hihi.

Eftersom jag befinner mig på ett ställe den här helgen där internet går så himla jävla segt så kan vi väl köra på en frågestund. så ställ en massa frågor nu, vad som helst =) KOM IGEN DO IT!

Förresten så ska jag starta en tävling nästa vecka där priserna är för helt jävla awesome WOOPI!
Hoppas ni gillar choklad, skräckfilm och självporträtter =D


Det gör jag i alla fall =D

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Oj, var ska man börja? Vore kul att få veta mycket mer om dig som person. Vem är du? Var i Sverige bor du? Pluggar du? Jobbar du? Stor familj? Pojkvän/flickvän och kompisar? Delar de dina intressen? Hur kom det sig att du blev intresserad av skräck/goth/alternative? Hur många tatueringar/ piercingar har du? Möter du fördomar om dig som tjej som har dessa intressen? Favoritfilm/färg/mat/bok/monster/sång/band/motiv/högtid/blogg? Framtidsdrömmar/yrke? Roligaste/jobbigaste/tidigaste skräckminne? Kan man få se bilder på dig? Vad gillar du för kläd/inredningsstil? Du gillar att rita, har du flera kreativa talanger (t.ex. att du tillverkar saker)? När och hur kom det sig att du började blogga?

  Vet att det blev en frågebombardering här, men är själv en tjej som gillar skräck och man stöter inte på många andra av samma sort som inte är killar. Därför vore det kul att få veta mer om dig personligen. :)

  Tack för en rolig blogg!

  2011-06-11 | 20:39:04
 • Anonym säger:

  Kom på lite fler frågor, haha! :) Ålder? Vad betyder viaych, hur kom du på det namnet? Resor till Chile nämns ibland, har du rötter därifrån?

  2011-06-12 | 17:57:32
 • Bella säger:

  Jag vill ha en porträtt <3

  snälla snälla :D

  2011-06-22 | 01:59:47

Kommentera inlägget här: